Ingrediente:
- 1 kg. carne tocata
- 1 kg. ardei gras
- 2 cepe
- patrunjel verde tocat
- 150-200 gr. orez
- 2 oua
- 1 morcov
- 2-3 fire de telina verde
- sare,piper dupa gust
- un praf de nucsoara
- 4-5 linguri pasta de rosii
- ulei
Carnea se amesteca cu ouale,patrunjelul,o ceapa taiata marunt,orezul spalat,sare,piper dupa gust si nucsoara.Ardeii se curata de cotoare,se spala si se umple cu umplutura de carne.Morcovul si ceapa se curata .se taie cubulete(sau se dau pe razatoarea cu ochiuri mari) si se pun la calit in citeva linguri de ulei.Dupa ce s-au calit putin punem pasta de rosii,amestecam bine,punem ardeii,frunzele de telina si apa pina la nivelul ardeilor.Lasm sa fiarba pina scade.POFTA BUNA!
Superbe!!!!Atat pozele cat si preparatul.Pupici:x
RăspundețiȘtergerebuni ardeii, mai ales umpluti!
RăspundețiȘtergereImi plac la nebunie ardeii umpluti.O zi buna sa ai.
RăspundețiȘtergereAdor ardeii umpluti . Arata tare imbietor ardeii tai .
RăspundețiȘtergerehmmm... de cand nu am mai mancat!!! numai bine merge praji mea dupa astia (http://moderngirl.jurna.ro/?p=698). :D
RăspundețiȘtergere