Ingrediente:
- 500 gr. spaghete sau alte paste
- 500 gr. carne tocata de vita
- 50 ml. vin alb
- 1-2 cepe
- 500 ml. suc de rosii
- 1-2 catei de usturoi
- busuioc uscat
- sare
- piper
- un praf de nucsoara
- 2-3 linguri ulei
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet,iar dupa fierbere le punem intr-o strecuratoare sub jet de apa rece si dupa aceea le lasam la scurs.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pina devine sticloasa,adaugam apoi carnea si lasam pe foc pina scade zeama lasata de carne.Punem vinul,usturoiul,sucul de rosii si condimentele.Lasam sa mai fiarba pina mai scade putin(5-10 minute),iar dupa aceea se poate servi.POFTA BUNA!
Da si eu am facut paste astazi cu sunca,sunt foarte bune,imbratisari
RăspundețiȘtergereFoarte bune! O zi placuta!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata , vreau si eu o portie! O seara placuta!
RăspundețiȘtergerema apuc sa beau o bere si apoi de gatit sa vdm ce iese :))
RăspundețiȘtergere