Ingrediente:
- ciocanele de pui
- bacon
- condiment pentru carne de pui
- ulei
Se spala ciocanelele,se condimenteaza dupa gust si se lasa la frigider 1-2 ore.Se scot,se invelesc in felii de bacon si se pun intr-o tava cu putin ulei. Se da tava la cuptor pina se rumeneste putin baconul.Se scot si se servesc cu diferite garnituri.POFTA BUNA!
Simplu si gustos! Puup!
RăspundețiȘtergereBuna LILI,sunt delicioase ciocanelele tale ,te lingi pe degete.Suntem vecine,de oras,eu sunt din Calan,deci suntem aproape.Iti urez bun venit la mine pe blog si te mai astept .
RăspundețiȘtergerearata tare bine dar merg si fara bacon.eventual in sunca de pui sau de curcan :D
RăspundețiȘtergereo seara minunata
Cred ca sunt tare gustoase!!!...Arata f.f. bine!!!
RăspundețiȘtergere