Ingrediente:
- 500 gr. lapte praf
- 400 gr. zahar
- 150 ml. apa
- 1 plic zahar vanilat
- 50 gr. cacao
- 125 gr. unt sau margarina
- nuci sau alune prajite,stafide (optional)
Apa,zaharul si zaharul vanilat se pun pe foc si se fierb 4-5 minute.Se pune untul sau margarina si se mai lasa pe foc pina se topeste.Se trage de pe foc si se pune laptele praf amestecat cu cacaoa.Se amesteca bine,se pun nucile,alunele sau stafidele si se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie de copt.Se lasa la racit,iar dupa aceea se portioneaza dupa preferinta.POFTA BUNA!
imi place enorm cicolata de casa, o sa incerc si reteta ta, caci imi place cum arata ciocolata pregatita de tine! Pupici bebelusului:) Nu ne mai pui o poza cu el? cred ca e maricel acum:) We placut,Lili draga!
RăspundețiȘtergereOau foarte buna , imi aduce aminte de copilarie, bineinteles ,mama facea fara alune si stafide, nu era asa ceva atunci! Pupici si weekend minunat!
RăspundețiȘtergereCe buna tre sa fie,am sa-ncerc si eu!O zi buna!
RăspundețiȘtergerevai ce bine arata ciocolata asta.........ce as papa si eu bucatica
RăspundețiȘtergere