Este o mincare cu specific unguresc,zic asa deoarece acolo am vazut cum se face.Ne trebuie:Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem la prajit cu putin ulei, foarte putina apa,sare si piper.Nu o lasam sa se rumeneasca pentru ca riscam sa iasa tare(uscata), atit pina scade apa de pe ea si ramine uleiul.Intre timp curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii spalam si ii punem la prajit in ulei.Dupa ce s-au prajit cartofii ii punem peste carnea facuta,mai punem daca este nevoie sare, piper si usturoiul zdrobit.Se serveste cu muraturi.Se poate face si cu piept de pui sau pulpe dezosate(tot asa taiate cubulete).POFTA BUNA!
- 1 kg. carne de porc
- 1 kg. cartofi
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
duminică, 14 martie 2010
BRASAYI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu