duminică, 14 martie 2010

BRASAYI


Este o mincare cu specific unguresc,zic asa deoarece acolo am vazut cum se face.Ne trebuie:
  • 1 kg. carne de porc
  • 1 kg. cartofi
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem la prajit cu putin ulei, foarte putina apa,sare si piper.Nu o lasam sa se rumeneasca pentru ca riscam sa iasa tare(uscata), atit pina scade apa de pe ea si ramine uleiul.Intre timp curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii spalam si ii punem la prajit in ulei.Dupa ce s-au prajit cartofii ii punem peste carnea facuta,mai punem daca este nevoie sare, piper si usturoiul zdrobit.Se serveste cu muraturi.Se poate face si cu piept de pui sau pulpe dezosate(tot asa taiate cubulete).POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu