Ingrediente:Curatam ceapa, o taiem solzisori si o punem la calit cu uleiul.Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si il adaugam peste ceapa cind aceasta devine sticloasa.Mai calim 2-3 minute, adaugam boia, sare, piper si foarte putina apa (100 ml.).Acoperim si lasam sa fiarba inabusit 20-25 minute.Punem fasolea ( scursa de zeama si clatita ) si smintina.Amestecam si lasam pe foc pina incepe sa se ingroase putin.Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet.POFTA BUNA!
- 2 piepti de pui
- 1 cutie de fasole rosie (conserva )
- 3-4 cepe
- 50 ml. ulei
- 300-400 gr. smintina
- 500 gr. taglietti (sau taitei lati facuti in casa )
- boia
- sare
- piper
duminică, 21 februarie 2010
TAGLIETTI CU PIEPT DE PUI SI FASOLE ROSIE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu