Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:Carnea se pune la fiert cu apa cit sa o acopere.Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt,morcovii ii curatam, ii taiem dupa preferinta si ii calim in 2 linguri ulei.Cartofii ii curatam si ii taiem cuburi.Cind carnea este fiarta adaugam cartofii, morcovii caliti (pt. culoare ), ceapa si tarhonul.Galbenusele le frecam cu putina smintina (sau apa ) si le adaugam la ciorba cind aceasta este gata.Potrivim de sare si mai lasam sa dea 1-2 clocote.Se serveste dupa preferinta cu smintina sau fara.POFTA BUNA!
- carne afumata (ciolan, codite...)
- cartofi
- 2-3 morcovi
- 1 ceapa
- tarhon (verde sau de la borcan )
- 2 galbenuse de ou
- sare
- smintina pt. servit
duminică, 21 februarie 2010
CIORBA DE CARTOFI CU TARHON
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu