Foi:
- 600 gr. faina
- 180 gr.zahar
- 4 linguri miere de albine
- 1 lingura de bicarbonat nestins
- 80 gr. margarina
- 1 ou
- citeva linguri de lapte,atit cit e nevoie pentru a omogeniza aluatul
Crema:
Se pune pe foc 250 ml. lapte,180 gr.zahar si o lingura de miere.Cind incepe sa fiarba se pune 80 gr. gris.Se fierbe pina se ingroasa si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se pune peste esenta vanilie,zahar vanilat, 200 gr unt si se mixeaza la viteza mare pina ajunge ca o spuma.
Se asambleaza:foaie,crema,foaie,3-4 linguri dulceata(de care ne place),foaie,crema foaie.
Deasupra facem glazura pe baie de aburi din:
- 150 gr. ciocolata
- 50 ml. frisca lichida
- 2-3 linguri ulei
POFTA BUNA.