marți, 9 februarie 2010

CARNE DE PORC CU LEGUME


Ingrediente marinata:
  • 1 kg. carne de porc
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente carne de porc
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite miere
  • 2-3 linguri ulei
Se amesteca toate condimentele la un loc si cu compozitia rezultata se unge carnea.Se lasa asa o ora( se poate lasa si peste noapte).Dupa aceea o punem in tava cu o ceasca de apa si o dam la cuptor.

Cantitati legume:
  • 300 gr. varza de bruxelles
  • 300 gr. morcovi
  • 300 gr.mazare congelata
  • 300 gr. fasole verde
Se pun legumele la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-au fiert se strecoara.Intr-o tigaie se pune o bucatica de unt la topit.


Dupa ce s-a topit untul adaugam legumele pe care le lasam la sotat 1-2 minute.


Cui ii place le poate servi si cu porumb din conserva.POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu