CARNE DE PORC CU LEGUME
Ingrediente marinata:
- 1 kg. carne de porc
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- condimente carne de porc
- sare
- piper
- 2 lingurite miere
- 2-3 linguri ulei
Se amesteca toate condimentele la un loc si cu compozitia rezultata se unge carnea.Se lasa asa o ora( se poate lasa si peste noapte).Dupa aceea o punem in tava cu o ceasca de apa si o dam la cuptor.
Cantitati legume:
- 300 gr. varza de bruxelles
- 300 gr. morcovi
- 300 gr.mazare congelata
- 300 gr. fasole verde
Se pun legumele la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-au fiert se strecoara.Intr-o tigaie se pune o bucatica de unt la topit.
Dupa ce s-a topit untul adaugam legumele pe care le lasam la sotat 1-2 minute.
Cui ii place le poate servi si cu porumb din conserva.POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu