luni, 8 februarie 2010

LANGOSI CU CASCAVAL SI SMINTINA


ALUAT:
  • 400 GR. FAINA
  • 1 CARTOF
  • 1 OU
  • 1 LINGURA ZAHAR
  • SARE
  • 20 GR. DROJDIE
  • 200 ML. LAPTE
  • PUTIN ULEI PENTRU COMPOZITIE
  • ULEI PENTRU PRAJIT
Fierbi cartoful, apoi il lasi la racit si il dai pe razatoarea cu ochiuri mici.Amesteci faina cu cartoful, celelalte ingrediente si il framinti pina nu mai este lipicios.Langosii nu trebuie intinsi cu sucitorul ci numai cu mina.


Pui mult ulei la incins, la foc mare, iar cind este foarte incins, pui langosii si dai focul la jumatate.Se prajesc pe ambele parti, se scot si se lasa la scurs.Peste langosul fierbinte se rade cascaval si se pune smintina.Cui ii place poate sa unga langosii cu mujdei de usturoi.POFTA BUNA!


Un comentariu: