- Nu stiu daca ati mai auzit de aceasta garnitura de orez,dar va asigur ca este foarte buna si merge cu oricefel de carne linga.Pentru ea avem nevoie de:
Orezul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu multa apa ca si cum fierbem pastele fainoase.ATENTIE!NU PUNEM SARE.Dupa ce a fiert se strecoara, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs.Intr-o alta oala, cratita sau tigaie wook se pune putin ulei(atit cit sa unga orezul) ,se pune la foc si se pune orezul scurs de apa.Mestecam putin si adaugam vegeta atit cit vrem de sarat.Punem usturoiul zdrobit prin presa si patrunjelul.Pe foc nu trebuie lasat mult 2-3 minute.POFTA BUNA!
- orez cu bobul lung sau prefiert
- usturoi cit doriti si va place
- ulei
- vegeta
- patrunjel verde
duminică, 11 aprilie 2010
OREZ CU USTUROI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu