Pagini

duminică, 21 februarie 2010

TAGLIETTI CU PIEPT DE PUI SI FASOLE ROSIE

Ingrediente:
  • 2 piepti de pui
  • 1 cutie de fasole rosie (conserva )
  • 3-4 cepe
  • 50 ml. ulei
  • 300-400 gr. smintina
  • 500 gr. taglietti (sau taitei lati facuti in casa )
  • boia
  • sare
  • piper
Curatam ceapa, o taiem solzisori si o punem la calit cu uleiul.Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si il adaugam peste ceapa cind aceasta devine sticloasa.Mai calim 2-3 minute, adaugam boia, sare, piper si foarte putina apa (100 ml.).Acoperim si lasam sa fiarba inabusit 20-25 minute.Punem fasolea ( scursa de zeama si clatita ) si smintina.Amestecam si lasam pe foc pina incepe sa se ingroase putin.Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet.POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu