BLAT:Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine cu zaharul.Galbenusurile le frecam putin cu uleiul, un praf de sare si le punem peste albusuri.Faina,cacaoa si praful de copt le amestecam bine si le punem peste compozitia de mai sus.Se toarna in tava tapetata cu hirtie de copt si se da la cuptor.
- 4 OUA
- 100 GR. ZAHAR
- 3 LINGURI FAINA
- 2 LINGURI CACAO
- 1/2 PRAF DE COPT
- 1 LINGURA ULEI
CREMA:Budinca o preparam dupa instructiunile de pe plic.Cind este rece punem piureul de castane,untul si batem bine cu mixerul.Crema obtinuta o punem peste blatul racit.Deasupra punem 200 ml. frisca batuta si radem ciocolata.
- 1 BUDINCA VANILIE
- 350 ML. LAPTE
- 150 GR. ZAHAR
- 250 GR. PIURE DE CASTANE
- 50 GR. UNT
- 1 ZAHAR VANILAT
marți, 23 martie 2010
PRAJITURA CU PIURE DE CASTANE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mmm ce bunatate ai facut aici. foarte bine arata.
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa si tie!!!
Felicitari pentru retetele minunate!
RăspundețiȘtergereTi-am furat aceasta reteta cu piure de castane si sper sa o fac cat mai repede.Mersi pentru ea.
O zi frumoasa iti doresc!
Daca-ti face placere, te asteapta un premiu pe blogul meu!:)
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Immmm ce apetisant arata.Minunata.felicitari.
RăspundețiȘtergereInca un premiu te asteapta la mine.
Seara faina sa ai.
Bianca iti multumesc frumos pentru apreciere si vizita.Oseara frumoasa iti doresc!
RăspundețiȘtergereCu placere.Multumesc Nely pentru apreciere si vizita,iar daca o vei face nu o sa-ti para rau.Oseara frumoasa iti doresc!
RăspundețiȘtergereIti multumesc frumos Micule.Oseara frumoasa iti doresc!
RăspundețiȘtergereBuuuna tare trebuie sa fie!!!!Sa ai o Duminica a Floriilor frumoasa!!!
RăspundețiȘtergere2 PREMII PT TINE LA MINE PE BLOG!
RăspundețiȘtergereInca un premiu la mine, Lili.
RăspundețiȘtergereDuminica frumoasa sa ai.
Fie ca Lumina Sfântă a acestei mari sărbători să-ţi călăuzească paşii, să îţi aducă sănătate şi fericire şi să dăinuie veşnic în preajma ta! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
RăspundețiȘtergereHRISTOS A ÎNVIAT...!
Lili, imi place mult prajitura si as vrea sa o incerc dar am o intrebare: ce dimensiuni are tava in care ai copt prajitura?
RăspundețiȘtergere