Pagini

duminică, 21 februarie 2010

CIORBA DE CARTOFI CU TARHON


Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • carne afumata (ciolan, codite...)
  • cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa
  • tarhon (verde sau de la borcan )
  • 2 galbenuse de ou
  • sare
  • smintina pt. servit
Carnea se pune la fiert cu apa cit sa o acopere.Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt,morcovii ii curatam, ii taiem dupa preferinta si ii calim in 2 linguri ulei.Cartofii ii curatam si ii taiem cuburi.Cind carnea este fiarta adaugam cartofii, morcovii caliti (pt. culoare ), ceapa si tarhonul.Galbenusele le frecam cu putina smintina (sau apa ) si le adaugam la ciorba cind aceasta este gata.Potrivim de sare si mai lasam sa dea 1-2 clocote.Se serveste dupa preferinta cu smintina sau fara.POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu