sâmbătă, 26 decembrie 2009

NASTURASI DE CIOCOLATA


Ingrediente:
  • 300 gr. faina
  • 70 gr. amidon
  • 60 gr. cacao
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 250 gr. unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr. zahar
  • un praf de sare
se freaca untul,zaharul si galbenusurile pina se face o crema.Faina,cacaoa,amidonul si praful de copt se amesteca la un loc si se pune peste crema de unt.Aluatul se pune in folie alimentara 30 minute la frigider.Din aluat se fac bilute de marimea unei nuci,care se pun in zahar tos sau brun doar pe jumatate.Se pun in tava distantati cu zaharul in sus si apasam cu degetul fiecare biluta.Ii coacem la foc potrivit 10-12 minute.Dupa ce ii scoatem din cuptor,imediat ii mai apasam o data ca sa ii putem umple cu crema.

CREMA:
Se topeste pe baie de aburi 300 gr. ciocolata alba cu citeva linguri de lapte sau frisca lichida si umplem biscuitii dupa ce i-am scos din cuptor.

Un comentariu:

  1. N-au gauri nasturasii tai !
    Incearca un...fermoar flambat , sau scai rumenit
    in unt . Chiar si fara gauri par apetisanti...

    RăspundețiȘtergere