Foi:
- 600 gr. faina
- 180 gr.zahar
- 4 linguri miere de albine
- 1 lingura de bicarbonat nestins
- 80 gr. margarina
- 1 ou
- citeva linguri de lapte,atit cit e nevoie pentru a omogeniza aluatul
Crema:
Se pune pe foc 250 ml. lapte,180 gr.zahar si o lingura de miere.Cind incepe sa fiarba se pune 80 gr. gris.Se fierbe pina se ingroasa si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se pune peste esenta vanilie,zahar vanilat, 200 gr unt si se mixeaza la viteza mare pina ajunge ca o spuma.
Se asambleaza:foaie,crema,foaie,3-4 linguri dulceata(de care ne place),foaie,crema foaie.
Deasupra facem glazura pe baie de aburi din:
- 150 gr. ciocolata
- 50 ml. frisca lichida
- 2-3 linguri ulei
POFTA BUNA.
Bine ai venit ! Sarbatori fericite cu multa sanatate si spor la treaba. LA MULTI ANI !
RăspundețiȘtergereGinette draga iti multumesc pentru intimpinare si iti doresc ca NOUL AN sa iti aduca sanatate fericire si multe,multe bucurii.LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergereMultumesc pt vizita si "urmarire"! Te mai astept1
RăspundețiȘtergereLa cat mai multe postari de folos!
La multi ani!
Cu placere.Si eu iti multumesc si iti doresc un AN NOU cu multe impliniri,sanatate si noroc.Sarbatori fericite si LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergereLA MULTI ANI 2010 !
RăspundețiȘtergere