Este o prajitura ciocolatoasa,cu un invelis usor crocant si un interior putin umed.Se face foarte rapid si se termina de mincat la fel de rapid.
Ingrediente:
- 3-4 pere
- 6 oua
- 240 gr. unt
- 320 gr. ciocolata
- 200 gr. faina
- 320 gr. zahar
- 1 praf de copt
- sucul de la jumatate de lamiie
Se curata perele de coaja,se taie dupa preferinta si se stropesc cu zeama de
lamiie.Ciocolata,untul si zaharul se topesc pe baie de aburi,iar dupa
aceea o punem la racit.Cind amestecul de ciocolata mai este putin
calduta adaugam pe rind cele 6 oua unul cite unul,amestecind bine dupa
fiecare ou.Se inglobeaza oul mai bine daca amestecam cu telul.Dupa ce am
inglobat toate ouale punem faina amestecata cu praful de copt.Ungem o
tava cu unt,o tapetam cu faina si punem compozitia in ea.Deasupra asezam perele si dam la cuptor pentru 40-45 minute.POFTA BUNA!
Cat de bine arata prajitura,si ce gustoasa trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergerePup!
Multumesc Dia intradevar este foarte buna.Te pup si iti doresc o zi minunata!
ȘtergereCe frumos a iesit, si ce textura are!!!De gust nu ma indoiesc!! Felicitari pentru blog!! Interesant sablon, frumoase retete. Il adaug la favorite!
RăspundețiȘtergerela ce temperatura va rog?
RăspundețiȘtergerece este un praf de sare?