miercuri, 18 iulie 2012

NEGRESA CU CIOCOLATA SI PERE


Este o prajitura ciocolatoasa,cu un invelis usor crocant si un interior putin umed.Se face foarte rapid si se termina de mincat la fel de rapid.
 Ingrediente:
  • 3-4 pere
  • 6 oua
  • 240 gr. unt
  • 320 gr. ciocolata
  • 200 gr. faina
  • 320 gr. zahar
  • 1 praf de copt
  • sucul de la jumatate de lamiie
Se curata perele de coaja,se taie dupa preferinta si se stropesc cu zeama de lamiie.Ciocolata,untul si zaharul se topesc pe baie de aburi,iar dupa aceea o punem la racit.Cind amestecul de ciocolata mai este putin calduta adaugam pe rind cele 6 oua unul cite unul,amestecind bine dupa fiecare ou.Se inglobeaza oul mai bine daca amestecam cu telul.Dupa ce am inglobat toate ouale punem faina amestecata cu praful de copt.Ungem o tava cu unt,o tapetam cu faina si punem compozitia in ea.Deasupra asezam perele si dam la cuptor pentru 40-45 minute.POFTA BUNA!

















4 comentarii:

  1. Cat de bine arata prajitura,si ce gustoasa trebuie sa fie.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dia intradevar este foarte buna.Te pup si iti doresc o zi minunata!

      Ștergere
  2. Ce frumos a iesit, si ce textura are!!!De gust nu ma indoiesc!! Felicitari pentru blog!! Interesant sablon, frumoase retete. Il adaug la favorite!

    RăspundețiȘtergere
  3. la ce temperatura va rog?
    ce este un praf de sare?

    RăspundețiȘtergere