vineri, 20 iulie 2012

PRAJITURA CU BILUTE DE BRINZA

Aceasta prajitura este preluata de pe blogul lui Nati.

Ingredientele sint pentru o forma rotunda de tort cu diam. de 26 cm.

Bilute de branza si cocos:
- 250 g. branza dulce
- 50 g. nuca de cocos rasa
- 50 g. zahar
- 2 galbenusuri
- 2 linguri de amidon (rase)

Blat de ciocolata:
- 4 oua
- 60 g. zahar
- 50 g. ciocolata topita
- 2 linguri faina
- 2 linguri amidon
- 3 linguri cacao (rase)
- un praf de sare
- jumatate de lingurita praf de copt

Glazura:
- 100 ml. lapte
- 50 g. zahar
- 50 g. unt
- 100 g. ciocolata
Pentru bilute amestecam toate ingredientele,apoi cu mina umezita formam bilute pe care le punem in tava pe hirtie de copt.

Pentru blat se bat albusele spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si batem in continuare.La albuse adaugam galbenusele,ciocolata topita,vanilia si la urma ingredientele uscate(faina,amidonul,cacaoa si praful de copt).Se toarna aluatul obtinut in tava peste bilutele de brinza si se da la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute.

Pentru glazura se pun pe foc laptele,untul,zaharul si se fierb citeva minute pina se ingroasa.Se adauga ciocolata ,se amesteca rapid pina aceasta se topeste si se toarna peste prajitura calduta.Se taie cind prajitura s-a racit.POFTA BUNA!

 








3 comentarii:

  1. Excelent de excelent,Multumim pentru idei si pentru toate produsele postate,Mult succes in continuare si putere de munca sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut iubitorii de bucătărie
    pentru bucataria dvs ceea ce aveți nevoie
    condimente, Legume, fructe, Aperitive, Bauturi, furculiță, cutit, lingura
    Dacă vrei mai mult.... situl Anuntul-galben.ro site de anunturi gratuite noi din Romania este dispoziția dumneavoastră..

    RăspundețiȘtergere