Ingrediente aluat:
- 500 gr. faina
- 2-3 oua
- 2-3 linguri apa
- 1/2 lingurita sare
Ingrediente umplutura:
- 500 gr. carne tocata
- 1 ceapa
- sare
- piper
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita de ghimbir
- un praf de nucsoara macinata
- 2-3 linguri ulei
Intindem aluatul pe masa de lucru,iar pe jumatate din foaie punem cite o lingurita de umplutura din loc in loc.Pensulam cu apa printre gramajoarele de carne si acoperim cu restul de aluat.Presam bine pe linga carne sa iasa aerul si taiem cu rotita.
Fierbem coltunasii in apa cu sare,ii scoatem pe un platou ii stropim ci unt si ii servim calzi cu smintina deasupra.POFTA BUNA!
Fooooooooarte apetisanti.As manca si eu unul,asa de pofta.Pup!
RăspundețiȘtergere