HREAN CU SMINTINA
Pentru aceasta minunata reteta,care merge foarte bine linga friptura de miel,drob dar si pentru altfel de fripturi(cui ii place) avem nevoie de:
Hreanul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.Punem peste smintina cita doriti,iaurt nu asa de mult ca smintina cam 3-4 linguri si putina sare pentru ai mai lua din tarie.Va asigur ca este foarte delicios,iar la noi nu este Pasti fara acest minunat sos rece.Se tine la frigider in caserola cu capac.POFTA BUNA!
Hristos a inviat!
RăspundețiȘtergereSi noua ne place mult de tot hreanul facut asa.Mami pune si o mica, mica lingurita de zahar.
Doua premii frumoase la mine pe blog pentru tine.
O zi faina!
Buna Lili!Hristos a inviat!
RăspundețiȘtergereAi numai bunatati pe blog ,te felicit si ma bucur tare ca am te-am descoperit si vad ca esti si tu din Hunedoara.Chiar acum am sa te trec la mine in lista si o te mai vizitez.Te pup si sa ai o dupa amiaza placuta.
felicitari pentru blog.ai retete interesante din care o sa ma mai inspir si eu ;)
RăspundețiȘtergereDin nou premii pentru tine daca-ti face placere sa le ridici.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa.