Ingrediente:
- 500 ml. smintina dulce
- 500 ml. lapte
- 30 gr. gelatina
- zahar dupa gust
- vanilie
- toping de fructe
Se adauga gelatina peste smintina,laptele,zaharul,esenta si se pune pe foc pina se dizolva gelatina.Atentie! nu trebuie adusa la ppunctul de fierbere ,deoarece gelatina isi pierde proprietatile.Se toarna in diverse recipiente si se da la rece 1-2 ore.Le scoatem din forme si le glauram cu topingul de fructe.Pentru a le scoate mai usor scufudam vasul pentru citeva secunde in apa calda.POFTA BUNA!
imi place mult acest desert!!!e usor de executat si fffoarte gustos!!
RăspundețiȘtergereCe schimbare!! Foarte frumos!! Ador panna cotta, arata super bine!! Pupicei!
RăspundețiȘtergereCe bine arata..mi-a lasat gura apa !!!
RăspundețiȘtergere