miercuri, 15 februarie 2012

BEZELE CU MIEZ DE NUCA



Ingrediente:
  • 4 albusuri
  • 200 gr. zahar fin sau pudra
  • 1 lingura zeama de lamiie
  • un praf de sare
Se bat bine albusele cu un praf de sare,dupa care adaugam zaharul treptat si zeama de lamiie pine devin stralucitoare.Am pus compozitia intr-o punga,am taiat-o la un colt si le-am spritat in tava pe hirtie de copt.Am mai pus cite un miez de nuca in virf si am dat la cuptor la foc mic pina s-au uscat.POFTA BUNA!




5 comentarii:

  1. Chiar acum cautam ce sa fac cu albusurile care mi-au ramas.Excelenta idee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm ce bunatate!! Ma servesc si eu cu o bezea!!
    Ps. Am separat torturile de mancaruri si daca se poate sa faceti modificarile in lista de bloguri, daca nu e cu suparare :)
    http://cevabun-cevadulce.blogspot.com
    http://adelas-cakes.blogspot.com - a ramas blog cu torturi
    Va multumesc tare mult!
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu fac bezele din albusurile ramase de la diferite preparate in care am folosit doar galbenusurile.Pun albusurile intr-o punga si le congelez,cand vreau sa le folosesc le scot si se desgheata incet in bucatarie.Sunt delicioase bezelele si ne plac foarte mult.Pupiceiii.

    RăspundețiȘtergere