Ingrediente blat:
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 2 linguri cacao
- 3 linguri lapte
- 1oo ml ulei
- 1 zahar vanilat
- 1 lingura de miere
- 5 linguri de faina
- 1 lingurita praf de copt
- sare
Blatul este de la prajitura Kinder felie de lapte, numai ca am inlocuit grisul cu faina.
Se separa ouale,iar albusele se bat bine cu un praf de sare,zaharul si zaharul vanilat.Se adauga galbenusele,uleiul,laptele si mierea.Faina,cacaoa,grisul si praful de copt se amesteca toate la un loc si se amesteca cu compozitia de mai sus.Din compozitie se cocace un blat in tava pe hirtie de copt pentru 12-13 minute.Se lasa la racit si numai dupa aceea se indeparteaza hirtia.
Pentru mausseul de ciocolata:
- 150 gr. ciocolata
- 150 ml. frisca lichida
Se topesc pe baie de aburi,se raceste si se da la frigider 2-3 ore.Se poate lasa si peste noapte.Se scoate si se bate bine cu mixerul,apoi il intindem uniform peste foaia de blat.
Pentru crema de capsuni:
- 200 gr. iaurt de capsuni
- 200 ml. frisca lichida
- 2-3 linguri de zahar
- 1 plic de gelatina
Mamma mia, ce bine arata !!! Ai vreo citeva poze enorme, dar mi-am dat seama de bunatate din prima si ultima poza... Felicitari !
RăspundețiȘtergereO rulada excelenta, imi trage cu ochiul :))
RăspundețiȘtergereDeci/ care va sa zica/ am facut o baaaie in mousse-ul asta si m-am iubit rau cu toate capsunile :)) Arataa apetisant rau !! pupici
RăspundețiȘtergereWaw, cat de bine arata! Super!
RăspundețiȘtergereDaniela draga imi cer scuze pentru pozele imense,dar nu stiu ce se intimpla cu blogul meu(oricum nici nu am timp sa ma ocup de el acum).Ma bucur ca pot posta 1-2 retete pe luna.Intradevar fetelor aceasta rulada este un deliciu.Va multumesc pentru apreciere.
RăspundețiȘtergereUn deliciu!...Felicitari!
RăspundețiȘtergere