duminică, 21 februarie 2010

CIULAMA DE PUI CU USTUROI

Ingrediente:
  • carne de pui ( pulpe, aripioare.....)
  • 1 caciulie de usturoi
  • 3-4 linguri faina alba
  • 1 litru lapte
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
Carnea de pui se prajeste in ulei, pina se patrunde.Se scoate si se pune deoparte.In uleiul ramas se pune faina si usturoiul.

Se amesteca si se lasa pina se infierbinta (atentie! nu se prajeste faina niciodata ).Se adauga laptele si se mesteca in continuare sa nu se faca cocoloase.

Rezulta un sos alb in care punem carnea de pui. Potrivim de sare si piper.Se mai lasa pe foc 2-3 clocote.In loc de carne prajita se poate pune carne fiarta.POFTA BUNA!


3 comentarii:

  1. sunt mai bine de 5 ani de cand n-am mai mancat asa ceva.arata oarte bine,cred ca a fost tare buna.o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Da intradevar a fost foarte buna,dar mai buna ar fi fost cu mamaliguta,dar cum familia mea nu iubeste asa mult mamaliga si eu trebuie sa ma adaptez cerintelor lor.
    PS: multumesc pentru vizita si te mai astept.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. CE bunatate trebuie sa fie! Fetitei mele ii place tot ce e cu smantanica. Doar asa mananca si usturoiul!
    Eu sunt de-abia venita! Dar, vizitatoare, de vreun an!

    RăspundețiȘtergere