vineri, 21 octombrie 2011

PROFITEROL CU INGHETATA

Un desert foarte bun,gustos care imi aduce aminte de copilarie,doar ca eu nu l-am facut cu crema ci simplu cu inghetata.
Ingrediente:
Se taie o gogosica in doua,punem o cupa mare de inghetata si sos de ciocolata din belsug. 

Sosul de ciocolata se prepara din:
                      100 gr. ciocolata cu lapte
                      100 ml. frisca lichida
se pun la foc mic pina se topeste ciocolata.Daca nu aveti frisca lichida puteti pune 50 ml. lapte.POFTA BUNA!  



5 comentarii:

  1. si eu mi-am amintit de copilarie vazand profiterolul.arata super!week-end placut iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce-mi trece raceala vreau si EU, pot? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu mai stiu de cand nu am facut profiterol.MI-ai facut o pofta,arata tare bine.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte bun profiterolul,am facut si eu ,cu putin timp in urma,doar ca am umplut gogoselele cu crema apoi am pus inghetata,oricum este un deliciu.Puppppp

    RăspundețiȘtergere
  5. bun, bun de tot, Lili :)ar cam fi cazul sa fac, indiferent de anotimp. imi plac pozele tale.

    RăspundețiȘtergere