Un desert foarte bun,gustos care imi aduce aminte de copilarie,doar ca eu nu l-am facut cu crema ci simplu cu inghetata.
Ingrediente:
- coji de eclere
- inghetata de vanilie sau de care preferati
- sos de ciocolata
Se taie o gogosica in doua,punem o cupa mare de inghetata si sos de ciocolata din belsug.
Sosul de ciocolata se prepara din:
100 gr. ciocolata cu lapte
100 ml. frisca lichida
se pun la foc mic pina se topeste ciocolata.Daca nu aveti frisca lichida puteti pune 50 ml. lapte.POFTA BUNA!
si eu mi-am amintit de copilarie vazand profiterolul.arata super!week-end placut iti doresc
RăspundețiȘtergereDupa ce-mi trece raceala vreau si EU, pot? :D
RăspundețiȘtergereNici nu mai stiu de cand nu am facut profiterol.MI-ai facut o pofta,arata tare bine.Te pup!
RăspundețiȘtergereEste foarte bun profiterolul,am facut si eu ,cu putin timp in urma,doar ca am umplut gogoselele cu crema apoi am pus inghetata,oricum este un deliciu.Puppppp
RăspundețiȘtergerebun, bun de tot, Lili :)ar cam fi cazul sa fac, indiferent de anotimp. imi plac pozele tale.
RăspundețiȘtergere