duminică, 13 martie 2011

FURSECURI GHIORIBA

Am vazut aceste fursecuri  minunate si foarte bune  pe mai multe bloguri si am zis sa le incerc si eu.
Ingrediente:
  • 2 oua
  • 50 gr. unt
  • 40 ml. ulei
  • 150 gr. zahar
  • 350 gr. faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de migdale sau vanilie
  • zahar praf pentru tavalit fursecurile
Mixam ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul.Topim untul, il amestecam cu uleiul si esenta si turnam peste oua.Adaugam faina cu praful de copt si amestecam bine.Punem aluatul in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1-2 ore.Il scoatem din frigider,formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim bine prin zahar pudra.Le punem in tava pe hirtie de copt si le dam la cuptor timp de 20 minute.Fursecurile trebuie sa ramina albe.POFTA BUNA!

9 comentarii:

  1. buna! arata foarte bine si e o reteta simpla si usoara...adela

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine,am sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata,,,,si sunt tare buneee!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata super ! Te astept cu un premiu la mine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un blog foarte frumos care merita premiat. Ai un premiu la mine pe blog, te astept sa-l "ridici" :*

    RăspundețiȘtergere
  6. te astept pe blogul meu sa-ti ridici premiul pe care ti l-am oferit!! spor la bucatarit

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, arata tare bine! Ti-au iesit perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un premiu te asteapta la mine pe blog.
    O zi frumoasa.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere