1 pachet de 800 gr. aluat foietaj
150 gr. masline fara simburi
150 gr. cascaval
1 ou pentru uns deasupra
susan
Se mai intinde un pic aluatul cu sucitoarea .Pe jumatate din aluat se pune cascavalul ras si maslinele,se acopera cu cealalta jumatate de aluat,se preseaza putin cu mina(sa iese aerul) si se taie fisii late de un deget.Se rasucesc, se pun in tava pe hirtie de copt,se ung cu ou batut si se presara cu susan.Se coc la foc potrivit pina se rumenesc putin.POFTA BUNA!
numai bunatati stii sa faci :))
RăspundețiȘtergerete asteapta pe bloul meu un premiu
Lili... interesanta reteta... pana acum nu m-am gandit ca as putea pune la saratele si masline... Felicitari pentru blog...
RăspundețiȘtergereIna draga, ma bucur ca iti plac retetele mele si iti multumesc frumos pentru premiu.Cel mai frumos cadou la inceput de an,avind in vedere ca sint de putin timp printre "voi".Imi cer scuze pentru intirziere.Te pup!
RăspundețiȘtergereFelis esti o draguta.Incearca-le si ai sa vezi cit is de bune.Iti multumesc pentru felicitari si eu la rindul meu iti doresc un an plin numai de bucurii.LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergerePS.-Scuze pentru intirziere.......