Ingrediente:Se spala carnea de pui si se pune la foc in apa clocotita.Din cind in cind se ia spuma de deasupra.Intre timp curatam zarzavatul si il taiem.Morcovii ii calim separat in 2 linguri ulei.
- carne de pui
- 100 gr. telina
- 3 morcovi potriviti
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastrinac
- 2-3 ardei grasi rosii (eu am pus de la lada)
- 2 galbenusuri
- 100 gr. orez
- patrunjel verde
- sare
- smintina
Cind carnea este pe jumatate fiarta punem in oala si zarzavatul.Orezul se fierbe separat,se strecoara zeama de pe el si se adauga in ciorba cind aceasta e aproape gata.Ciorba se poate acri dupa preferinta:bors,bors magic,sare de lamiie.Frecam cele doua galbenuse cu smintina si le punem in oala numai dupa ce zarzavatul este fiert.Mai lasam sa dea 1 clocot si stingem focul.Deasupra se presara patrunjel verde tocat fin.POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu