miercuri, 16 mai 2012

TURTITE DIN MALAI

Ingrediente:
  • 1 cana faina alba
  • 2 cani faina de malai
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 300-400 ml. ulei pentru prajit
Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pina devin spumoase,dupa care se adauga laptele.In compozitia de oua punem faina de malai si faina alba amestecata cu praful de copt.Se amesteca compozitia dupa care se lasa la frigider 1 ora.Intr-o tigaie punem uleiul la incins,luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie.Cind apar niste besicute la suprafata aluatului il intoarcem pe partea cealalta pentru a se rumeni.Scoatem turtitele pe servetele absorbante.Se pudreaza cu zahar pudra si se pot servi atit calde cit si reci alaturi de gem sau dulceata.Va asigur ca sint foarte gustoase.POFTA BUNA!



















2 comentarii:

  1. Cat de bine arata,cred ca sunt gustoase.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint foarte gustoase.Incearca-le si n-o sa-ti para rau.Te pup si iti doresc o zi minunata chiar daca afara este o vreme mohorita.

    RăspundețiȘtergere