sâmbătă, 4 septembrie 2010

CHEC ECONOMIC LAURA

 Acesta reteta de chec economic am gasit-o pe blogul lui Laura si imediat am pus-o in practica.Intradevar este un chec economic foarte bun si foarte gustos(merita sa-l incercati pentru ca nu veti fi dezamagiti).Pentru el avem nevoie de urmatoarele:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei (jumatate de cana)
  • 1/2 cana lapte
  • 2 cani de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • cacao (pt. efectul marmorat)
  • un praf de sare
  • arome (esenta de vanilie.......)
Se foloseste acelasi tip de cana la toate ingredientele.Totul decurge foarte repede si anume:
Se sparg ouale intrergi intr-un castron, se adauga zaharul si se mixeaza putin.Adaugam uleiul,laptele,aromele si faina amestecata cu praful de copt.Punem trei sferturi de compozitie in tava tapetata cu hirtie de copt,amestecam restul de aluat cu putina cacao (2-3 lingurite) punem peste si dam la cuptorul incins dinainte pentru circa 40-45 minute.(facem testul cu scobitoarea).POFTA BUNA!

8 comentarii:

  1. Ti-a iesit minunat!!! :)
    Ma bucur mult ca l-ai incercat. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată super...
    O după amiază frumoasă!
    Te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata tare bine checul si ce frumos ti-a crescut.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos ti-a crescut, chiar maine vreau sa fac 2 checuri sa-i trimit mamei mele in italia, o sa incerc reteta asta si o sa-ti spun cum mi-a iesit, pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura draga acest chec este intr-un cuvint"minunat".L-am mai facut odata(2 portii),dar nu am apucat nici macar sa fac o poza,pentru ca a"disparut".De data asta l-am facut cind "baietii mei"erau la pescuit.Oseara frumoasa iti doresc!Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana draga nu o sa-ti para rau daca il faci.Ramine proaspat si pufos mai multe zile,iar despre pregatit ii gata cit ai bate din palme.Iti doresc spor la gatit si o seara frumoasa!Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. gata lili, l-am facut, foarte fain a iesit si intr-adevar este foarte pufos, multumesc pt reteta, o zi frumoasa iti doresc!:*

    RăspundețiȘtergere