Este o reteta foarte simpla,usor de facut,care noua ne place foarte mult,deoarece o folosesc ca aperitiv:rulouri de sunca umplute cu aceasta minunata varza,linga brinza,masline,salam...,shaorma, dar foarte bine merge si linga niste rulouri.Dar mai bine sa va dau reteta,iar voua daca va place o puteti minca cu ce doriti.
Ingrediente:
- 1 varza cruda
- maioneza cita doriti (dar atentie:fara sare)
- piper
Varza se taie fideluta sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari,se amesteca cu maioneza si piper dupa gust.NU se pune sare,deoarece varza in contact cu sarea lasa apa.Saram numai in momentul cind servim.POFTA BUNA!
Interesanta si trebuie sa fie buna!Nu am mai auzit de asa salata!dar asta nu ma impiedica sa nu o fac!
RăspundețiȘtergereDuminica plăcută!
Da foarte interesanta salata asta. ,Nu se fierbe varza?o sa incerc si eu ,imi place varza.
RăspundețiȘtergereMirela draga varza nu se fierbe.Asa cruda se da pe razatoarea cu ochiuri mari,iar dupa aceea se amesteca cu maioneza.O zi faina iti doresc!
RăspundețiȘtergere