miercuri, 21 iulie 2010

BOMBOANE RAFAELLO

 Foarte,foarte bune si rafinate in acelasi timp.Atit copii cit si oamenii mari vor fi intotdeauna incintati de ele.Pentru a le putea prepara avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 200 gr. lapte praf
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 200 gr. nuca de cocos
  • esenta de vanilie(dupa gust)
  • 1 foaie de napolitana
  • alune nesarate
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.
Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa ce s-a format o pasta adaugamlaptele praf,100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata.Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna.Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.POFTA BUNA! 



2 comentarii:

  1. woooww..ce bine arata! eu le fac fara foaia de napolitana...dar am sa incerc si reteta ta. Cred ca sunt mai bune. O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. astea sunt preferatele fetitei mele,se topeste dupa ele ar trebui sa i le fac,dar nu stiu de ce parca de la foaia de napolitana ia un gust care mie nu-mi prea place ,dar daca ei i place e ok mersi pt.idee,sunt foarte aspectoase ale tale

    RăspundețiȘtergere