joi, 22 iulie 2010

BEZELE CU NUCA DE COCOS


 Ingrediente:
  • 3 albusuri
  • 250 gr. zahar pudra vanilat
  • 200 gr. nuca de cocos
  • sare
Albusele se bat cu mixerul si un praf de sare pina se intaresc.Adaugam zaharul si batem in continuare pina devin lucioase.Punem  nuca de cocos si mestecam usor cu o lingura de lemn sau o spatula de jos in sus pentru a nu se sparge albusul.Se pun cu spritul intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se pun in partea de sus a cuptorului la foc mara cu usa cuptorului intredeschisa(pentru a se usca) pentru aproximativ 40-45 minute(depinde de cuptor).Cind sint gata se lasa in tava la racit,iar dupa aceea se depoziteaza(ele fiind calde se pot lipi intre ele) in cutii care se inchid ermetic(pentru a ramine crocante).POFTA BUNA!

2 comentarii:

  1. ti-au iesit foarte bine ,am mancat la cineva,bezele umplute sau lipite mai bine zis cate doua cu crema si date apoi prin alune sau nuca,o bunatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata toate pe acel platou final...mi-e pofta:).

    RăspundețiȘtergere