Este o reteta de garnitura foarte simpla si foarte gustoasa,pe care noi o mincam pe toata perioada verii.Nupot sa o descriu in cantitati exacte,deoarece eu o fac ochiometric in functie de cite persoane sintem la masa.Pentru a o prepara avem nevoie de urmatoarele:
Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se strecoara apa de pe ei si se lasa un pic la racit,dupa care se curata de coaja si se taie cubulete.Punem o cratita pe foc cu putin ulei,adaugam cartofii,sare,piper(dupa gust) si patrunjelul spalat si taiat marunt.Linga ei putem servii orice fel de carne.POFTA BUNA!
- cartofi noi
- patrunjel verde din belsug
- sare
- piper
- ulei
duminică, 13 iunie 2010
CARTOFI NOI CU PATRUNJEL
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu