arome dupa gust(vanilie,scortisoara,coaja de lamiie)
un praf de sare
unt pentru uns tava
Orezul il spalam bine si il punem la fiert in lapte cu zahar dupa gust si arome.Dupa ce a fiert si a devenit cremos il lasam la racit.Dupa ce s-a racit amestecam orezul cu galbenusele frecate cu 1-2 linguri de zahar,iar dupa aceea inglobam si albusele batute spuma cu un praf de sare.Punem amestecul intr-o tava unsa cu unt si dam la cuptor pina se rumeneste putin deasupra.POFTA BUNA!
Minunata! Am tot spus si eu ca le voi face si la ai mei,inca n-am reusit.Salvat reteta ta pe viitorul apropiat.Multumesc.un weekend placut!
RăspundețiȘtergereArata delicios !!! Mmm...bun :)))
RăspundețiȘtergereminunat arata ! Si budinca, si vasul !
RăspundețiȘtergere