Se bat bine albusele cu un praf de sare,dupa care adaugam zaharul treptat si zeama de lamiie pine devin stralucitoare.Am pus compozitia intr-o punga,am taiat-o la un colt si le-am spritat in tava pe hirtie de copt.Am mai pus cite un miez de nuca in virf si am dat la cuptor la foc mic pina s-au uscat.POFTA BUNA!
Hmm ce bunatate!! Ma servesc si eu cu o bezea!! Ps. Am separat torturile de mancaruri si daca se poate sa faceti modificarile in lista de bloguri, daca nu e cu suparare :) http://cevabun-cevadulce.blogspot.com http://adelas-cakes.blogspot.com - a ramas blog cu torturi Va multumesc tare mult! Pupicei!
Eu fac bezele din albusurile ramase de la diferite preparate in care am folosit doar galbenusurile.Pun albusurile intr-o punga si le congelez,cand vreau sa le folosesc le scot si se desgheata incet in bucatarie.Sunt delicioase bezelele si ne plac foarte mult.Pupiceiii.
superbe bezele ti-au iesit
RăspundețiȘtergereChiar acum cautam ce sa fac cu albusurile care mi-au ramas.Excelenta idee!
RăspundețiȘtergereHmm ce bunatate!! Ma servesc si eu cu o bezea!!
RăspundețiȘtergerePs. Am separat torturile de mancaruri si daca se poate sa faceti modificarile in lista de bloguri, daca nu e cu suparare :)
http://cevabun-cevadulce.blogspot.com
http://adelas-cakes.blogspot.com - a ramas blog cu torturi
Va multumesc tare mult!
Pupicei!
Eu fac bezele din albusurile ramase de la diferite preparate in care am folosit doar galbenusurile.Pun albusurile intr-o punga si le congelez,cand vreau sa le folosesc le scot si se desgheata incet in bucatarie.Sunt delicioase bezelele si ne plac foarte mult.Pupiceiii.
RăspundețiȘtergereSuperbe bezelele:)!!!!Pupici
RăspundețiȘtergere