Pagini

marți, 28 februarie 2012

SALEURI CU BACON

 Ingrediente:
  • 800 gr.aluat de foietaj
  • 150 gr.masline feliate
  • 100 gr.bacon
  • 150-200 gr.cascaval
Pentru uns aluatul am folosit:
  • 200 ml.suc de rosii
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • un praf de nucsoara
  • 1-2 catei de usturoi zdrobit
  • un praf de piper
Se amesteca toate la un loc.

Pentru uns deasupra:
  • 1 ou
  • 1 lingura de smintina
  • susan
  • sare de mare grunjoasa
Se decongeleaza aluatul de foietaj si se mai intinde putin cu sucitorul pe masa presarata  cu faina.Ungem foaia cu sucul de rosii,iar pe jumatate de foaie punem cascavalul ras,maslinele si baconul.Acoperim cu capatul de foaie ramas gol si presam bine pentru a nu ramine goluri de aer.Se taie apoi aluatul fisii care se rasucesc putin si se pun in tava pe hirtie de copt.Se ung cu oul batut cu smintina,se presara susan,sare de mare grunjoasa si se dau la cuptor pina se rumenesc.POFTA BUNA! 

  









6 comentarii:

  1. mmmm mie imi plac mult saleurile!Iar combinatia facuta de tine e delicoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow îmi place mult cum ai schimbat!
    Îmi lasă gura apă ce văd aici,care mai
    de care mai delicioasă!
    Felicitări pentru blog!
    O primăvără frumoasă și plină
    de iubire!
    Te sărut și îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult cum arata, sunt minunate! Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. O primavara frumoasa si plina de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simple, rapide si gustoase ! :) O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere