Pagini

joi, 9 februarie 2012

CHIFLE CU BACON SI OU

Ingrediente:
  • chifle
  • oua
  • cascaval
  • bacon
  • lapte
  • sare
  • piper
  • boia
La chifle le taiem un capacel,scobim miezul si le trecem prin lapte(numai le trecem nu le inmuiem).Ungem cu unt o tava,punem chiflele,punem putin cascaval,captusim cu o felie de bacon,punem in fiecare chifla cite un ou crud,sare,piper,boia,mai punem putin cascaval ras deasupra,punem capacelul de la chifla si dam la cuptorul incins dinainte pentru 10-15 minute.Verificam sa nu fie albusul crud.Se scot din cuptor si se servesc cu mare pofta.POFTA BUNA! 








4 comentarii:

  1. Arata tare bine si stiu ca sunt delicioase!Si eu fac destul de des la micul dejun.
    Mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. O bunatate! Cred ca am sa ii rasfac duminica asta pe ai mei, cu asa un mic dejun satios!! Pupicei!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-am gasit :)
    Chiflele astea sunt delicioase, cu prima ocazie le voi testa :))) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere