La chifle le taiem un capacel,scobim miezul si le trecem prin lapte(numai le trecem nu le inmuiem).Ungem cu unt o tava,punem chiflele,punem putin cascaval,captusim cu o felie de bacon,punem in fiecare chifla cite un ou crud,sare,piper,boia,mai punem putin cascaval ras deasupra,punem capacelul de la chifla si dam la cuptorul incins dinainte pentru 10-15 minute.Verificam sa nu fie albusul crud.Se scot din cuptor si se servesc cu mare pofta.POFTA BUNA!
Arata tare bine si stiu ca sunt delicioase!Si eu fac destul de des la micul dejun.
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta!
O bunatate! Cred ca am sa ii rasfac duminica asta pe ai mei, cu asa un mic dejun satios!! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit :)
RăspundețiȘtergereChiflele astea sunt delicioase, cu prima ocazie le voi testa :))) Pupici :*
ce idee faina..arata nemaipomenit!
RăspundețiȘtergere