Intindem aluatul pe masa de lucru presarata cu faina.Tehnica taierii aluatului am luat-o de aici,iar inca un sait ajutator mai gasiti aici.Taiem din aluat patrate cu latura cit dorim de mare.Eu le-am facut mai micute pentru un aspect mai frumos.Inainte de a le suprapune le-am uns cu ou batut cu smintina.Le punem in tava pe hirtie de copt,le ungem iarasi cu ou batut cu smintina,presaram susan deasupra si le dam la cuptorul incalzit dinainte pina se coc frumos. Crema de brinza,somonul afumat si smintina le punem in blender si le mixam putin.Punem cu posul un mot de crema deasupra foietajului copt si racit.POFTA BUNA!
Ce frumoase sunt ...
RăspundețiȘtergereArata super bine, cred ca sunt tare bune! Imi place tare mult modul acesta de impachetare! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereNemaipomenite reteta ta,Imi place foarte mult!este foarte usoara si totodata mi se pare foarte gustoasa:) Pupici:x
RăspundețiȘtergereWow, arata intr-un mareee fel!!! Felicitari! Seara frumoasa!!
RăspundețiȘtergere