Pagini

miercuri, 16 noiembrie 2011

SUC DE ROSII

Cantitati exacte la aceasta reteta nu va pot da deoarece eu o fac dupa gust,iar cind am facut-o am uitat sa cintaresc zaharul si sarea.
Ingrediente:

  • rosii coapte
  • sare dupa gust
  • zahar dupa gust
  • telina frunze
Se spala rosiile si se dau prin masina de tocat rosii (aceea ce separa semintele si coaja de pulpa).Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu telina frunze(legata cu ata),sare si zahar dupa gust.Daca vreti suc de rosii il lasati sa fiarba cel putin 30 minute din momentul in care a inceput sa fiarba.Daca vreti un suc de rosii mai gros sau bulion il lasati sa fiarba pina capata consistenta dorita.La final se scoate telina ,se pune in sticle sterilizate,se capseaza imediat si se baga intre paturi pina se raceste.POFTA BUNA!

Un comentariu: