Pagini

miercuri, 15 iunie 2011

NEGRESA CU BANANE

 Ingrediente:
  • 3 banane
  • 6 oua
  • 240 gr. unt
  • 320 gr. ciocolata
  • 200 gr. faina
  • 320 gr. zahar
  • 1 praf de copt
  • sucul de la jumatate de lamiie
Se decojesc bananele,se taie rondele si se stropesc cu zeama de lamiie.Ciocolata,untul si zaharul se topesc pe baie de aburi,iar dupa aceea o punem la racit.Cind amestecul de ciocolata mai este putin calduta adaugam pe rind cele 6 oua unul cite unul,amestecind bine dupa fiecare ou.Se inglobeaza oul mai bine daca amestecam cu telul.Dupa ce am inglobat toate ouale punem faina amestecata cu praful de copt.Ungem o tava cu unt,o tapetam cu faina si punem compozitia in ea.Deasupra asezam bananele si dam la cuptor pentru 40-45 minute.POFTA BUNA!

Sursa Laura A. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu