Pagini

sâmbătă, 18 iunie 2011

CONOPIDA PANE


 Ingrediente:
  • 1 conopida
  • 2-3 oua
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Se pune apa cu sare la fiert.Intre timp desfacem conopida in buchetele si le tinem 5-10 minute in apa rece.Cind apa clocoteste punem conopida si o fierbem 10-15 minute.Dupa ce a fiert o scoatem intr-o strecuratoare si o lasam putin la scurs.Intre timp batem ouale ca pentru omleta si punem faina atit cit sa ne iasa un aluat ca o smintina mai groasa.Saram si piperam dupa gust,dupa care punem buchetele de conopida,le intoarcem pe toate partile sa fie acoperite de ou si le punem la prajit in uleiul incins.Le prajim bine pe toate partile si le scoatem pe hirtie absorbanta.POFTA BUNA!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu