Pagini

luni, 12 aprilie 2010

CIORBA DE SALATA










Este o ciorba usoara,buna,care mie imi place foarte mult si se prepara in felul urmator:
Se iau 4-5 capatini de salata,se spala foarte bine(frunza cu frunza),se rup un pic si se pun deoparte.Se taie niste kaiser sau slaninuta afumata cubulete sau cum doriti si le puneti la prajit intr-o oala de 4-5 litri.Dupa ce s-au prajit pun salata verde peste,o amestec citeva secunde, torn peste apa cit sa o acopere si citiva catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt.O las sa dea un clocot si torn peste ea lapte batut(cit doriti) si o mai las sa dea un clocot doua.La final bat bine cu furculita 3-4 oua si le torn in ciorba ca niste zdremte.Sting focul si pun marar verde tocat fin.Asta este o varianta,iar cealalta varianta, cind am oua mai multe pun ouale intregi in ciorba(cam 9-10 oua).POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu