Pagini

marți, 9 februarie 2010

TOCANITA CU FICATEI DE PUI


INGREDIENTE:
  • 1 KG. FICATEI DE PUI
  • 2-3 CEPE POTRIVITE
  • 1 MORCOV
  • 50-100 ML.ULEI
  • 1 LINGURITA BOIA DE ARDEI DULCE
  • SARE, PIPER
Se spala ficateii in mai multe ape si se curata de pielita.Ceapa o taiem un pic mai marisor,morcovul il radem pe razatoarea cu ochiuri mici si le punem pe foc in tigaie cu ulei.Cind incepe sa se infierbinte, adaugam boiaua, mai amestecam un pic si punem imediat ficateii.Adaugam putina apa( cit sa-i acopere),punem capac si ii lasam sa fiarba inabusit pina scade.Dupa ce stingem focul adaugam sare si piper dupa gust.Ii servim cu ce dorim.( eu i-am servit cu mamaliguta) POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu