Pagini

marți, 9 februarie 2010

CIORBA DE LEGUME


Ingrediente:
  • carne cu os pt. ciorbe
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • mazare verde
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • fasole verde
  • ardei (eu am pus de la lada)
  • morcovi
  • 5-6 verze de bruxelles
  • 1 ceapa (eu am pus praz)
  • conopida citeva buchetele
Carnea se pune la fiert si se ia din cind in cind spuma ce se formeaza.Dupa ce a fiert mai mult de jumatate se adauga legumele toate odata (dupa ce le-am taiat dupa preferinta).Se mai lasa la foc mic pina si legumele sint fierte,se adauga sare si piper dupa gust.Se serveste cu smintina.Aceasta ciorba se poate face si de post,dar cind o facem de post nu mai punem carne,iar morcovul il calim putin in ulei.POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu