Pagini

luni, 18 ianuarie 2010

CHIFTELE LA CUPTOR





Ingrediente:
  • 1 kg. carne tocata
  • 3-4 oua
  • 3-4 felii de piine
  • 2 cartofi 
  • 1 caciulie de usturoi zdrobit
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare,piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Cartofii ii curatam de coaja,ii taiem si ii punem la fiert(ca pentru pireu).Dupa ce s-au fiert ii strecuram de apa si ii pisam cu furculita.Intr-un castron mai incapator punem carnea,ouale,cartofii zdrobiti,piinea inmuiata si stoarsa,boiaua de ardei,patrunjelul tocat,usturoiul,sare,piper dupa gust si le amestecam bine.Formam cu mina umeda chiftelutele,le punem in tava pe hirtie de copt si le dam la cuptor la foc potrivit pina se rumenesc frumos.POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu