optional se mai poate adauga 1 cana de nuci,rahat,stafide ciocolata...
Albusele se bat bine cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si le batem in continuare pina se topeste zaharul.Punem faina si amestecam usor de jos in sus pina se inglobeaza faina.Compozitia rezultata se pune in tava de chec tapetata cu hirtie de copt si se da la cuptorul incins dinainte la foc potrivit pentru 30-35 minute.Deasupra il pudram cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.Este un chec foarte bun si pufos. POFTA BUNA!
Arata super,urmeaza sa il fac am in frigider albusuri congelate,am tot facut din ele bezele dar e timpul pt. alt desert.
RăspundețiȘtergereCe pufosenie !!!! Bun , bun, bun :)))
RăspundețiȘtergeresi uleiul?
RăspundețiȘtergereDe ulei vroiam sa intreb si eu, nu ai specificat cand se pune :)
RăspundețiȘtergere