Pagini

vineri, 15 iulie 2011

CIOCANELE INVELITE IN BACON

Ingrediente:
  • ciocanele de pui
  • bacon
  • condiment pentru carne de pui
  • ulei
Se spala ciocanelele,se condimenteaza dupa gust si se lasa la frigider 1-2 ore.Se scot,se invelesc in felii de bacon si se pun intr-o tava cu putin ulei. Se da tava la cuptor pina se rumeneste putin baconul.Se scot si se servesc cu diferite garnituri.POFTA BUNA! 

4 comentarii:

  1. Buna LILI,sunt delicioase ciocanelele tale ,te lingi pe degete.Suntem vecine,de oras,eu sunt din Calan,deci suntem aproape.Iti urez bun venit la mine pe blog si te mai astept .

    RăspundețiȘtergere
  2. arata tare bine dar merg si fara bacon.eventual in sunca de pui sau de curcan :D
    o seara minunata

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca sunt tare gustoase!!!...Arata f.f. bine!!!

    RăspundețiȘtergere