Nu am sa dau ingredientele exacte deoarece eu il fac la ochi si asta depinde si cita cantitate de icre vrem sa facem.Pentru a le pregati avem nevoie de:
lapte
icre de peste
gris
zeama de lamiie
apa minerala
ulei
ceapa
sare
Punem laptele si grisul sa fiarba.Trebuie sa va iasa un gris cu lapte mai gros.
Dupa ce a fiert se da deoparte si se pune icrele de peste.Mestecam bine si lasam la racit.
Dupa ce compozitia s-a racit se mixeaza cu mixerul,iar in timp ce mixam punem un pic de apa minerala,un pic de ulei,un pic de zeama de lamiie.Atentie apa minerala nu se pune multa ci doar atita cit sa inmoaie grisul.Tot timpul mai gustam sa nu punem nici zeama de lamiie prea multa ci doar atit cit sa nu fie icrele gretos.La final icrele trebuie sa aiba o consistenta cremoasa si pufoasa.Saram dupa gust si punem ceapa data pe razatoare.Mie nu-mi plac icrele cu ceapa si nu am pus.POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu