Pagini

joi, 7 aprilie 2011

TOCHITURA CU CARNE DE PUI

 Pentru aceasta reteta am facut o mamaliguta pripita din:
  • 500 gr. faina de malai
  • 1,500 litri de apa
  • sare
Punem apa la fiert cu sare.Cind da in clocot se reduce focul la mic si se pune faina de malai in ploaie amestecind continuu cu telul.Dupa ce a fiert stingem focul si pregatim din ea o mamaliguta cu brinza in felul urmator:
Intr-o tigaie sau vas care merge la cuptor punem citeva bucatele cu unt,un strat de mamaliga,brinza si repetam operatiunea in functie de cite straturi dorim.Ultimul strat trebuie sa fie de brinza.Mai punem citeva bucatele de unt si dam la cuptor pentru citeva minute.

Se prajeste cite un copanel de pui de persoana si  un ou ochi.Se pune mamaliguta cu brinza in farfurie,un copanel,un ou ochi si smintina deasupra.POFTA BUNA!




2 comentarii:

  1. Ce bunatate!!! Nu m-as satura niciodata de asa ceva! O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am mancat niciodata tochitura de pui, dar arata foarte bine!! te asteapta un premiu la mine pe blog!!

    RăspundețiȘtergere